Lønn og arbeidsforhold

Den norske jordmorforening arbeider for at jordmødre skal ha en lønnsutvikling som gjenspeiler yrkesgruppens kompetanse og ansvar. Vi er opptatt av å trygge gode arbeidsforhold for våre medlemmer.

Den norske jordmorforening (Dnj) arbeider for at jordmødre skal ha en lønnsutvikling som gjenspeiler yrkesgruppens kompetanse og ansvar.Dette er ett av flere mål beskrevet i Oppdragsdokumentet som ble vedtatt på Landsmøte i 2008.

Den norske jordmorforening har medlemmer i de ulike tariffområdene Spekter Helse, KS og Oslo kommune. Våre medlemmer er omfattet av det tariffområdet som er gjeldende for den virksomheten de jobber i.

Her finner du nyttige ord- og begrepsforklaringer knyttet til tariffoppgjøret.

Den norske jordmorforening (Dnj) har et godt utbygd tillitsvalgtsapparat.

Lover, forskrifter og direktiver som er relevante for våre medlemmer.

Privatpraktiserende jordmødre eller jordmødre i kommunen jobber etter et takstsystem.