Medlemsfordeler

Det er mange gode grunner til å bli medlem i Den norske jordmorforening. Her får du en oversikt over de viktigste fordelene.

12 GODE GRUNNER TIL Å BLI MEDLEM AV DEN NORSKE JORDMORFORENING:

1. Vi organiserer flest jordmødre

Vi er en rendyrket og spisset fagforening KUN for jordmødre og jordmorstudenter. Vi vet at du som jordmor er stolt av faget ditt og at dine utfordringer skiller seg fra annet helsepersonell.

2. Vi er selvstendige og tradisjonsrike

Den norske jordmorforening har eksistert siden 1908 og er den eldste fagforeningen for kvinner i Norge. Våre midler, vårt engasjement og våre ansatte har ett eneste fokus: jordmødrene!

3. Kort vei til toppen

Den norske jordmorforening er en forening med kort vei til beslutningstaker. Som medlem har du gode muligheter til direkte innflytelse på foreningens politiske og faglige standpunkt. Sekretariatet svarer raskt og har lett tilgjengelige rådgivere.

4. Tidsskrift for jordmødre

Foreningens tidsskrift ble trykket første gang i 1895 og er dermed det eldste fagtidsskriftet for et tradisjonelt kvinneyrke i Norge. Som medlem i Dnj mottar du tidsskriftet jevnlig gjennom året.

5. Juridisk rådgivning

I Dnjs sekretariat er det ansatt to jurister som kan bistå deg når det oppstår juridiske problemstillinger knyttet til ditt arbeidsforhold. Skulle du ha behov for privatrettslig bistand, dekker vi advokatutgifter på opptil kr 1.000,- for våre medlemmer.

Advokat Bratteng AS - Avtale om advokathjelp som medlemsfordel 

Medlemmet kan benytte seg av juridisk førstehjelp i et ubegrenset antall saker i løpet av året. Rettsområder kan være personskade, fast eiendom, reklamasjon, familie, arverett eller annet.

Advokathjelp som medlemsfordel i DNJ

6. Jordmorfaglig oppdatering

I den norske jordmorforening er vi opptatt av fag og vi har som mål å tilby alle våre medlemmer oppdatert og relevant fag og forskningsinformasjon. Vi publiserer artikler og arrangerer fagkurs tilrettelagt for deg som er autorisert jordmor eller jordmorstudent. To ganger i året deler vi ut stipend som alle Dnj-medlemmer kan søke om å motta.

7. Jordmordagene

Hvert år arrangerer Dnj de populære Jordmordagene; et todagers seminar hvor blant annet ny forskning, fagstoff og arbeidsmetoder blir presentert og diskutert. Den norske jordmorforening arrangerer også fagseminarer, kurs og konferanser for tillitsvalgte. Som medlem får du redusert pris på alle våre arrangementer.

8. Lokal lønnspolitikk

Lønn er for mange en sentral motivasjonsfaktor og Dnj fører en lokal lønnspolitikk. Ved lokal lønnsdannelse har du selv mulighet til å påvirke lønnen din direkte på lokalt nivå. I tillegg til råd og veiledning fra våre to jurister, har vi et tillitsvalgtsapparat som kan bistå våre medlemmer under de lokale forhandlingene.

9. Internasjonalt engasjement

Dnj er en aktiv bidragsyter i internasjonalt arbeid og har et tett samarbeid med bl.a. Afghanistankomiteen, FOKUS og Redd Barna. Som organisasjon er vi medlem av Nordisk Jordmorforbund, European Midwifes Assosiation (EMA) og Intenational Confederation of Midwifes (ICM).

10. Regioner

Den norske jordmorforening har 6 regioner, med lokalforeninger, fordelt over hele landet. Regionstyrene sørger for at medlemmenes interesser blir ivaretatt lokalt og arrangerer både fagkvelder og sosiale sammenkomster. Lokallag er også etablert, samt flere er under etablering. 

11. Forsikringsordninger og medlemsavtaler

Egen fordelsportal for medlemmer av jordmorforeningen. 

Den norske jordmorforening har samlet alle medlemsfordelene i ny fordelsportal. Der finner du som medlem fordeler fra mange kjente merkevarker, som for eksempel XXL, Fjellsport og Bli Vakker. Første gang må du registrere deg i som ny bruker i medlemsportalen, les mer om det via Min Side

Har du allerede registrert deg som bruker kan du logge deg inn her: 

Allerede inngåtte avtaler gjelder fortsatt og vil bli lagt inn i fordelsportalen.

Gjensidige
Den norske jordmorforening har forhandlet fram en svært god kollektiv familieulykkesforsikring gjennom Gjensidige. Forsikringen er obligatorisk og omfatter alle betalende medlemmer av jordmorforeningen mellom 16 og 70 år. Våre medlemmer kan også tegne private forsikringer gjennom Gjensidige og vil da få en rabatt på mellom 14-18 prosent. Les mer her.  (krever innlogging)

Helserettsportalen
Kostnadsfri tilgang til Helserettsportalen. Tilbudskode finner du her: (krever innlogging)

Gymo - Navneskilt

Som medlem i DNJ får du en godt rabattert pris på spesiallaget personlig navneskilt. Les mer her (krever innlogging)

Birkenstock
20% rabatt på tre ulike Birkenstock-modeller: Arizona, Boston og Pasadena fra Båstad-Gruppen AB. For å få rabatt må du bruke bestillingsskjemaet for Dnj-medlemmer (krever innlogging)

Brilleland
Som medlem får du rabatt på Brilleland som gir gunstige vilkår ved kjøp av briller og solbriller med styrke. Les mer her.  (krever innlogging)

Fjordkraft

Den norske jordmorforening har inngått spesialavtale med Fjordkraft som gir deg som medlem:

  • Strøm til spotpris
  • Ingen forskuddsbetaling

I tillegg får du mulighet til å tegne billig mobilabonnement og du får tilgang til Fjordkrafts fordelsprogram. Les mer her. (krever innlogging)

Smarthotel

Som medlem bor du rimelig på Smarthotel ved disse stedene: 
Smarthotel Forus.
Smarthotel Oslo.
Smarthotel Tromsø.
Smarthotel Hammerfest.
Bergen Harbour.
Banken Hotel Haugesund.

Booking skjer på mailadresse post.oslo@smarthotel.no

Prisoversikt får du her.  (krever innlogging)

12. Gratis medlemskap for studenter og det første året etter utdanning

Som studentmedlem i Den norske jordmorforening betaler du ingenting, men har likevel full tilgang til alle våre medlemsfordeler, utenom familieulykkesforsikringen. Første året etter endt utdanning får du også gratis medlemskap! 

Ikke medlem? Meld deg inn HER!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.