På jakt etter ny jobb? Her finner du arbeidsgiverne som trenger din kompetanse som jordmor.

Ønsker du å annonsere? Ta kontakt med vår annonseselger Britt på britt@salgsfabrikken.no.

NORWAC søker jordmødre for humanitært oppdrag i Gaza

Beskrivelse av oppdraget

Oppdraget innebærer arbeid på sykehus i krigsområder i Gaza. Søkeren vil arbeide i team på 4-6 personer. Sykehuset søkerne skal arbeide på blir bestemt ut ifra gjeldende behov på bakken.

Ønskede kvalifikasjoner

• Bred erfaring
  • Utenlandserfaring er en fordel
  • Beherske engelsk og norsk
  • En fordel å kunne noe arabisk

Personlige egenskaper

• Serviceinnstilt, fleksibel, positiv og proaktiv
  • Gode kommunikasjonsegenskaper og relasjonsbygger
  • Kunne arbeide I team og være tilpasningsdyktige
  • Stor arbeidskapasitet og arbeide under psykisk og fysisk press
  • Må takle å arbeide og leve under enkle forhold

Startdato: Snarest
Varighet: 3-4 uker
Søknadsfrist: Snarest

Send CV med referanser og tilgjengelighet til admin.oslo@norwac.no

Nærmere opplysninger ved henvendelse til:

• Landansvarlig i NORWAC for Palestina, Kristil Haraldstad, tlf. 90173029 eller
  • Ortopedisk kirurg, Geir Stray Andreassen, tlf. 90932920

NORWAC

NORWAC er en humanitær organisasjon som jobber med helserelaterte prosjekter i Midtøsten. I krigssituasjoner sender NORWAC spesialistteam som arbeider på sykehus i området. Siden krigen i Gaza startet i oktober 2023 har NORWAC sendt flere spesialistteam til Gaza i samarbeid med WHO. Arbeidet inne i Gaza koordineres av WHO.

NORWAC.no

Den norske jordmorforening søker juridisk rådgiver til vikariat

Ønsker du å bidra til bedre arbeidsvilkår for norske jordmødre? Har du master i rettsvitenskap og erfaring fra arbeidsrett enten fra arbeidslivet eller fra studier, kan du nå få muligheten.

Om stillingen

Arbeidet innebærer praktisk medlemsbistand innenfor kollektiv og individuell arbeidsrett overfor enkeltmedlemmer og tillitsvalgte. Kontakt med tillitsvalgte og opplæring er en vesentlig del av rollen. Rollen innebærer arbeid innen flere tariffområder, og et bredt spekter av problemstillinger innen individuell arbeidsrett. Dnj er en forening med et lite sekretariat, det kreves derfor at man kan jobbe selvstendig og at man tar initiativ og ansvar. Man får jobbe med mange ulike typer arbeidsoppgaver, og arbeidshverdagen varierer også gjennom året. Dnj kan tilby en fleksibel arbeidshverdag hvor man i stor grad styrer egen arbeidstid.

Arbeidsoppgaver

• Rådgivning til medlemmer og tillitsvalgte innen både kollektiv og individuell arbeidsrett
  • Bidra med å arrangere kurs og konferanser for tillitsvalgte
  • Arbeid med lønnsstatistikk og andre relevante statistikker for medlemmene
  • Inneha ulike roller i tariffsamarbeid med Akademikerne og SAN

• Mastergrad i rettsvitenskap
  • Arbeidsrett som valgfag eller erfaring med å jobbe med arbeidsrett

Personlige egenskaper

• Vi ser etter en positiv person som kan bidra til arbeidsmiljøet og som møter medlemmer og tillitsvalgte med et positivt syn
  • Vi søker deg som evner å ta ansvar og som trives i rollen der du rådgir andre, både i enkle saker og i mer kompliserte og sammensatte saker. Du må være lyttende og løsningsorientert for å lykkes i rollen.

Startdato: 15. august eller etter avtale
Varighet: 1 år
Søknadsfrist: Snarest

Send CV og søknadstekst gjennom annonsen på FINN.no.

Har du spørsmål om stillingen? Nærmere opplysninger ved henvendelse til

• Lena Henriksen, politisk leder, tlf. 900 68 485 eller
  • Anne Grethe Bråthen, juridisk rådgiver, tlf. 902 20 119