Søker frivillige

Vil dere bli med å teste ut Nurse family partnership-programmet?

Nurse family partnership-programmet (NFP) for tidlig intervensjon blant førstegangsforeldre med særlige utfordringer har vist svært lovende resultater i flere land og skal nå prøves ut i Norge for aller første gang. RBUP/Spedbarnsnettverket søker nå kommuner som er motiverte for å være med i pilotutprøvingen.

Dette er en unik mulighet for å jobbe systematisk og langsiktig med gravide som har behov for ekstra støtte, og til å samarbeide tett med et nasjonalt/internasjonalt team av forskere og klinikere. Utprøvingen finansieres i hele pilotperioden.

Interesserte kommuner og/ eller regioner bes om å sammenfatte en kort beskrivelse av hvem dere er og hvordan dere ser for dere at programmet kan gjennomføres hos dere.

Se også Spedbarnsnettverkets nettsider.

Ta gjerne kontakt med Hanne Holme, hho@r-bup.no eller Elise Skarsaune,elise.skarsaune@bufdir.no ved eventuelle spørsmål.

8.00 8. desember - 16.00 9. desember 2021
10.00 8. desember - 14.00 9. desember 2021
8.00-16.00 7. februar 2022
8.00 10. februar - 16.00 11. februar 2022
8.00 4. april - 16.00 5. april 2022

Ledige stillinger

Seksjonsleder - Avdeling for gynekologi og fødselshjelp, Fødeseksjon, Drammen sykehus

Vestre Viken er et av landets største helseforetak med ca. 9 400 medarbeidere og har ansvar for spesialisthelsetjenester til omlag 500 000 innbyggere i 22 kommuner.

Våre somatiske sykehus er i Bærum, Drammen, Kongsberg og på Ringerike (inkludert Hallingdal sjukestugu i Ål).Innen feltet psykisk helse og rus har vi ansvar for Blakstad sykehus i Asker, fem distriktspsykiatriske sentre og barne- og ungdomspsykiatri. Vi har egne klinikker for medisinsk diagnostikk, prehospitale tjenester og intern service samt en sentral stab. Sentraladministrasjonen ligger i Drammen.

I tillegg til utredning, behandling og oppfølging av pasienter, driver vi medisinsk forskning, utdanning av helsepersonell og opplæring av pasienter og pårørende.

Se mer på www.vestreviken.no. Søknadsfrist 16.12. Søk her

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.