Faglig retningslinje for ivaretagelse av fødsel hos friske kvinner med et friskt barn til termin.

Vil du være med i historisk samarbeid for å sikre faglige retningslinger for  ivaretagelse av fødsel hos friske kvinner med et friskt barn til termin?

Kjære jordmor!

Tiden er inne for at vi jordmødre får på plass faglige retningslinjer for ivaretagelse av fødsel hos friske kvinner med et friskt barn til termin. Derfor er vi glad for at vi nå skal i gang med et samarbeidsprosjekt sammen med Jordmorforbundet NSF.

Arbeidet vi nå skal gå i gang med er et dugnadsarbeid i samarbeid med fagforeningene, fødeinstitusjonene og utdanningssektoren. Dette vil være et nybrottsarbeid basert på frivillighet med bruk av digitale møter og mailkorrespondanse.

Vil du være med å bidra i dette historiske samarbeidet?

Ledige stillinger

Ønskjer du å arbeide ved føde- og barselseksjonen i Ålesund?
Vi har ledig 100% stillingar for jordmor med oppstart snarast, etter avtale med seksjonsleiar.
Tilsetting medfører tredelt turnus, med høve til individuell tilpassing for arbeidstakarar som har lang reisevei.  
Vi er ei spennande avdeling med eit stabilt og høgt kvalifisert fagmiljø. Vi har jordmor-poliklinikk med svangerskapskontrollar og ultralyd.
Mange av jordmødrene våre har spesialkompetanse innan ulike område. Vi har to fødestover med badekar, og tilbyr fødsel i vatn. Fullstendig utlysning finner du  her

Ved Fakultet for medisin og helsevitenskap (NTNU) er det ledig stilling som førstelektor/universitetslektor i helsevitenskap (jordmorfag).  I denne stillingen skal du sammen med instituttets øvrige vitenskapelige ansatte ha ansvar for undervisning og forskning innen fagområdet jordmorfag. Vi tilbyr blant annet spennende og utviklende oppgaver i et sterkt og internasjonalt fagmiljø. Utlysningen finner du her:

Ved Fakultet for medisin og helsevitenskap (NTNU) er det ledig stilling som førsteamanuensis/universitetslektor i helsevitenskap (jordmorfag). Stillingsinnehavers hovedansvarsområde vil være masterutdanning i jordmorfag. I denne stillingen skal du sammen med instituttets øvrige vitenskapelige ansatte ha ansvar for undervisning og forskning innen fagområdet jordmorfag. Utlysningen finner du her:

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.