Pasientsikkerhetsdagen 2021

Fredag 17. september er det den internasjonale pasientsikkerhetsdagen 2021. Årets tema er "Trygg og sikker fødselsomsorg"!

 

Verdens helseorganisasjon (WHO) bestemte i 2019 at 17. september skulle være verdens pasientsikkerhetsdag.  Dagen blir markert verden over og retter oppmerksomheten mot pasientsikkerhet i helsevesenet. Årets tema er «trygg og sikker fødselsomsorg».

 

Fødselsomsorg på dagsorden

Politisk leder Kari Aarø forteller at det er viktig at fødselsomsorg er på dagsorden, selv om Norge har en verdens tryggeste fødselsomsorg. Den norske jordmorforening jobber hver dag for en bedre fødselsomsorg. «Gode jordmødre, som er utvilte på jobb og faglig sterke, er det beste for en trygg og god fødselsomsorg» sier Aarø.

 

Arrangerer webinar

Foreningen «I trygge hender 24/7» arrangerer webinar med tema «fødselsomsorg i verdensklasse: det er likevel forbedringsmuligheter», som er gratis og åpent for alle. Politisk leder Kari Aarø i Dnj deltar i webinaret, som også kan ses i opptak i etterkant.  Webinaret ledes av Johan Torgersen, divisjonsdirektør i Helsedirektoratet og Toril Kolås, seniorrådgiver i Helsedirektoratet.  

Webinaret er for alle som er opptatt av pasientsikkerhet, og trygge og sikre fødsler. Programmet retter seg spesielt mot helsepersonell i fødselsomsorgen, men tar også opp temaer med overføringsverdi til andre områder i helsetjenesten,

Trykk "skal" på Facebook-arrangementet for å bli oppdatert på siste nytt om program og annonsering av innledere.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.