Meklingsdatoer i helseforetakene

SAN har fått meklingsdatoer hos Riksmekleren med Spekter i tariffoppgjøret 2020 satt til 2. og 3. februar.

Det drives pr. tid konfliktberedskapsarbeid blant SANs foreninger lokalt i alle helseforetak. Plassfratredelse (navneliste som viser hvem som evt. skal tas ut i steik) sendes i henhold til arbeidstvistloven senest fire dager før meklingsfrist.

 

For deg som er medlem i DNJ; dersom det skulle bli streik og ditt navn står på plassfratredelsen vil du få direkte beskjed på SMS om dette og nærmere info på mail.

Har du spørsmål til dette ta kontakt med sekretariatet i Dnj eller din lokale tillitsvalgte.

Ledige stillinger

Ønskjer du å arbeide ved føde- og barselseksjonen i Ålesund?
Vi har ledig 100% stillingar for jordmor med oppstart snarast, etter avtale med seksjonsleiar.
Tilsetting medfører tredelt turnus, med høve til individuell tilpassing for arbeidstakarar som har lang reisevei.  
Vi er ei spennande avdeling med eit stabilt og høgt kvalifisert fagmiljø. Vi har jordmor-poliklinikk med svangerskapskontrollar og ultralyd.
Mange av jordmødrene våre har spesialkompetanse innan ulike område. Vi har to fødestover med badekar, og tilbyr fødsel i vatn. Fullstendig utlysning finner du  her

Ved Fakultet for medisin og helsevitenskap (NTNU) er det ledig stilling som førstelektor/universitetslektor i helsevitenskap (jordmorfag).  I denne stillingen skal du sammen med instituttets øvrige vitenskapelige ansatte ha ansvar for undervisning og forskning innen fagområdet jordmorfag. Vi tilbyr blant annet spennende og utviklende oppgaver i et sterkt og internasjonalt fagmiljø. Utlysningen finner du her:

Ved Fakultet for medisin og helsevitenskap (NTNU) er det ledig stilling som førsteamanuensis/universitetslektor i helsevitenskap (jordmorfag). Stillingsinnehavers hovedansvarsområde vil være masterutdanning i jordmorfag. I denne stillingen skal du sammen med instituttets øvrige vitenskapelige ansatte ha ansvar for undervisning og forskning innen fagområdet jordmorfag. Utlysningen finner du her:

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.