ABC-enheten i Oslo fyller 25 år

ABC ved Oslo Universitetssykehus fyller 25 år. Meld deg på jubileumsseminar 24. og 25. november. Påmelding til jubileumsseminaret har åpnet.

ABC-avdelingen er kanskje landets mest kjente fødested for naturlige fødsler. De tilbyr en helhetlig omsorg med svangerskapskontroller fra ca. uke 32, og fødselshjelp og barselomsorg i samme avdeling med samme personale.

På ABC-enheten bruker de naturlige hjelpemidler som tilstedeværelse, akupunktur og mulighet for bruk av vann. ABC har god kompetanse på vannfødsler. I barselperioden legger de forholdene til rette slik at mor, barn, far/partner eller annen omsorgsperson kan være sammen.

Jubileumsseminar

Abc fyller 25 år og det skal feires med et jubileumsseminar. Fra programmet: Malin Hansson vil fortelle om jordmødres arbeidsvilkår, Hanna Ulfsdottir om å føde i vann, Carina Vedeler om hva som er viktig for kvinner i fødselsomsorgen, Mia Ahlberg og Marie Ekborn om en sammenhengende omsorgsmodell (case-load), Christina H. Engelhart og Kristin Jerve Aanstad om fosterovervåking, Berit Mortensen om hvordan lage verdens beste fødselsomsorg. Rikke Damkjær Maimburg og Lucia Rocca-Ihenacho kommer også, men titler på foredragene er ikke helt avklart ennå.

Meld deg på via deltaker.no
Priser: Kr 1300/1000 for student og pensjonist. Påmelding via deltager.no. Dersom du ikke kommer rett inn på siden med informasjon om ABC-arrangementet kan du søke opp Abc jubileumsseminar.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.