Avtale mellom SAN og Spekter om utvidet overtid_

SAN har på vegne av NITO, Norges Farmaceutiske forening og Den norske jordmorforening inngått avtale med Spekter om utvidede rammer for overtidsarbeid i forbindelse med koronavirusepidemien. Avtalen gjelder for overenskomstområde 10, 11 og 13.

Avtalen kan leses her

Jordmor – 60% fast stilling.

Frå 01.03.21 er det ledig ei 60 % fast stilling som jordmor ved helsestasjonen i Gol. Helsestasjonen har 2 jordmødrer og 4 helsesjukepleiarar og held til i gode, trivelege lokale i same bygg som legekontoret. Tenesta er organisert under helseavdelinga, med fagleiar for jordmortenesta som fagansvarleg og avdelingsleiar helse som næraste overordna. Se fullstendig utlysning her.