Visjoner og verdier

Visjon

Den norske jordmorforening samler alle jordmødre i arbeidet for trygge arbeidsforhold og en synlig og sterk jordmortjeneste.

Verdier

Tradisjonsrik
Modig
Samlende
Synlig
Nær

Formål

Den norske jordmorforening er en selvstendig og landsomfattende organisasjon for jordmødre i Norge. Foreningen er partipolitisk uavhengig.

Oppgaver

• ivareta medlemmenes lønns - og arbeidsvilkår
  • verne om jordmors autonomi i samsvar med fagets tradisjon
  • påse at jordmortjenesten er i samsvar med helsepolitiske målsettinger og befolkningens behov
  • arbeide for at jordmorutdanningen styrker jordmorfaget
  • ivareta og videreutvikle jordmødrenes faglige og etiske standard
  • styrke internasjonalt engasjement, både på organisasjonsplan og gjennom det enkelte medlem
8.30 27. mai - 15.00 28. mai 2019

Scandic Ishavshotel, Tromsø

9.00 31. oktober - 16.00 1. november 2019

Thon Hotel Vika Atrium

9.00 7. november - 17.00 8. november 2019

Kristiansand

9.00 29. november - 15.00 30. november 2019

Malmø

Nytt stipendiatprosjekt om intermitterende auskultasjon er lyst ut med søknadsfrist 26. mai. Det er en treårig stilling på full tid, kan også tas over fire år i 75%. PhD stipendiat til prosjekt om fosterovervåking, KVI Nasjonal kompetansetjeneste for kvinnehelse, Oslo universitetssykehus HF.