Visjoner og verdier

Visjon

Den norske jordmorforening samler alle jordmødre i arbeidet for trygge arbeidsforhold og en synlig og sterk jordmortjeneste.

Verdier

Tradisjonsrik
Modig
Samlende
Synlig
Nær

Formål

Den norske jordmorforening er en selvstendig og landsomfattende organisasjon for jordmødre i Norge. Foreningen er partipolitisk uavhengig.

Oppgaver

• ivareta medlemmenes lønns - og arbeidsvilkår
  • verne om jordmors autonomi i samsvar med fagets tradisjon
  • påse at jordmortjenesten er i samsvar med helsepolitiske målsettinger og befolkningens behov
  • arbeide for at jordmorutdanningen styrker jordmorfaget
  • ivareta og videreutvikle jordmødrenes faglige og etiske standard
  • styrke internasjonalt engasjement, både på organisasjonsplan og gjennom det enkelte medlem
8.30-15.00 27. november 2019

Grønt auditorium, Ullevål sykehus

9.00 29. november - 15.00 30. november 2019

Malmø

9.00 2. desember - 16.00 4. desember 2019

Sanner hotell, Hadeland

8.00 14. mai - 16.30 16. mai 2020

Avdelingsjordmor KK Bergen
Søknadsfrist 05.12.19

Jordmor eller helsesykepleier til NFP engasjement i Rogaland
NFP prøves nå ut i Stavanger, Sandnes og Time kommuner og i den forbindelse søkes en engasjert helsesykepleier/jordmor som skal følge opp egne familier i prosjektperioden.
Prosjektengasjement i 100 % stilling frem til juni 2021 med mulighet for forlengelse.
Søknadsfrist 20.11.2019.