Vår organisasjonsmodell

På Landsmøtet i Trondheim 17.-18.september 2015 ble det vedtatt at Den norske jordmorforening går inn for en ny organisasjonsmodell.

Kort oppsummert vil den nye organisasjonsmodellen medføre:

• At fylkesforeningen avvikles og erstattes med 6 regioner og tilhørende lokallag.
  • At sentralstyret vil få en ny sammensetning. Det vil først og fremst bestå av regionsledere som velges elektronisk.
  • At tillitsvalgtapparatet styrkes
  • At forhandlingstilbudet til kommunejordmødrene vil bli bedre med kortere vei til forhandlingskompetent person og bistand i regionen

Jordmor – 60% fast stilling.

Frå 01.03.21 er det ledig ei 60 % fast stilling som jordmor ved helsestasjonen i Gol. Helsestasjonen har 2 jordmødrer og 4 helsesjukepleiarar og held til i gode, trivelege lokale i same bygg som legekontoret. Tenesta er organisert under helseavdelinga, med fagleiar for jordmortenesta som fagansvarleg og avdelingsleiar helse som næraste overordna. Se fullstendig utlysning her.