Prat om mat: Derfor er kosthold så viktig tidlig i livet

8.30-12.00 15. november 2023

Litteraturhuset (Berner), Wergelandsveien 29, Oslo

Hva bør du som helsepersonell formidle om kosthold og hvordan kan du nå frem i dagens samfunn? Opplysningskontoret for Meieriprodukter inviterer til fagseminar med dyktige foredragsholdere der du vil lære mer om hva som er viktig å få i seg for gravide, ammende, spedbarn og ungdom, og hvordan du som helsepersonell kan bidra til et positivt fokus på kosthold og helse i disse livsfasene.

Program

08:30 | Frokost og kaffe
09:00 | Velkommen
Ida Berg Hauge, direktør, Opplysningskontoret for Meieriprodukter
09:15 | Jodmangelen blant gravide, ammende og fertile kvinner er fortsatt alarmerende - hva kan vi gjøre med det?
Randi Norheim, klinisk ernæringsfysiolog, Opplysningskontoret for Meieriprodukter
9:45 | Snakker jordmødre og helsesykepleiere om jod til gravide og ammende?
Maren Johnsen, PhD-stipendiat ved Universitetet i Tromsø og jordmor
10:15 | Kaffepause
10:45 | Allergi og betydningen av tidlig introduksjon av mat til barn
Vibeke Landaas, PhD-stipendiat ved Oslo universitetssykehus og klinisk ernæringsfysiolog
11:15 | Hvordan forebygge matforvirring? Helsepersonell bør snakke med en tydelig stemme
om mat til unge
Kari Løvendahl Mogstad, lege, forfatter og samfunnsdebattant
11:45 | Oppsummering av dagen

Du kan delta på seminaret fysisk eller via web. Ønsket alternativ velges ved registrering under. Påmeldingen er bindende, og vi ber om rask beskjed dersom du blir forhindret fra å delta fysisk mtp. matservering.

Klikk her for å melde deg på

9.00 26. mai - 16.00 28. mai 2025
11.00 12. juni - 15.00 13. juni 2025

Sanner hotell, Granavollen

10.00 23. oktober - 16.00 24. oktober 2025

Oslo

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.