Vi ser frem til et nært 2018!

Arbeidet med regionalisering har fortsatt gjennom 2017 for styret og sekretariatet i Dnj. Vi går nå inn i sluttfasen av denne prosessen og våren 2018 vil vi gjennomføre elektroniske valg av regionledere og regionstyremedlemmer. Med regionaliseringen vil vi knytte medlemmene tettere sammen, stå sterkere rustet til å møte utfordringer og styrke vårt viktige tillitsvalgtapparat.

Vi går et travelt 2018 i møte og vi gleder oss til å ta fatt på et nytt år for alle våre 2360 medlemmer. Styret i Den norske jordmorforening vil arbeide målrettet for medlemmene enten de jobber i kommunehelsetjenesten, på helseforetak, i staten eller privat. Vi skal arrangere Landsmøte i september, i tillegg til både lederkonferanse og flere tillitsvalgtsopplæringer.

En sterk og stabil økonomi gir oss mulighet til å gi mer tilbake til våre medlemmer blant annet deles vi nå ut jordmorstipend to ganger i året.

Sammen med tillitsvalgte i hele organisasjonen vil styret og sekretariatet i 2018 ha et enda større og kraftigere fokus på å sikre og styrke jordmødres arbeidsvilkår. Dette gjennom politisk påvirkning og gjennom at alle medlemmer er ambassadører ute for den største fagorganisasjonen for jordmødre i landet.

Hva jobber vi med?

I 2017 arrangerte Jordmorforeningen faglige Jordmordager med fantastisk oppslutning. Vi har deltatt i internasjonale forum som ICM i Toronto, vi organisert ”Løp for livet”  - hvor vi igjen samlet inn penger til jordmødre i Afghanistan. Til daglig gir vi råd om lønns- og arbeidsforhold, og har et tillitsvalgtapparat som forhandler lønn lokalt. Også i år har Dnj vært svært aktive når viktig saker for jordmødre har vært ute på politisk høring, samt snakket jordmorsak og kvinnehelse i andre politiske sammenheng. Du kan lese her Dnjs høringer for 2017. Vi er stolte over Dnjs tillitsvalgte som har vært med på å prege dagsorden gjennom å ta opp ressursmangel og manglende mulighet til å gi gravide, fødende og barselkvinner det tilbudet de har krav på. Stå på videre!  

Politisk leder og sekretariatet ønsker alle våre medlemmer en riktig god jul og et godt nytt år! 

9.00 17. oktober - 17.00 21. oktober 2018

Bad Wildbad, Germany

8.30-17.50 22. oktober 2018

Radisson Blu Scandinavia Hotel

9.00 21. januar - 16.00 22. januar 2019

Soria Moria, Oslo

8.00 29. april 2019 - 18.00 1. august 2018

University of Iceland, Reykjavík, School of Health Sciences

9.00 2. mai - 16.00 4. mai 2019

Reykjavik Iceland

Ledige stillinger

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.