Rabatt på Birkenstock

Den norske jordmorforening har inngått avtale med Naba Bjelland AS (Birkenstock by Bjelland).

Denne avtalen innebærer at alle ansatte/medlemmer vil oppnå følgende fordeler ved kjøp av  Birkenstock sko fra Naba Bjelland AS

avtalen gir 20% rabatt på listepris på Birkenstock sortimentet

Medlemmer bestiller direkte via epost på ordre@naba.no ved å benytte bestillingsskjema for Dnj-medlemmer. Det finnes du her: https://www.jordmorforeningen.no/min-side/medlemsfordeler (krever innlogging) Varene sendes fraktfritt med posten. Rabatten trekkes fra på faktura. Bestiller må da ha oppgitt medlemsrabattkoden eller på annen måte legitimert at de er inkludert i avtalen.

10.00 21. januar - 14.00 22. januar 2019

Soria Moria, Oslo