Medlemsbistand

I Dnjs sekretariat er det ansatt to jurister som kan bistå deg når det oppstår juridiske problemstillinger knyttet til ditt arbeidsforhold.

Juristene vil være behjelpelige når det gjelder omstilling, oppsigelser og andre konflikter på arbeidsplassen. Du vil også kunne få råd og veiledning når det gjelder lønnsforhandlinger, tolking av avtaleverk og forhandlinger med ledelsen der du er ansatt.

Juridisk rådgiver : Ida Engen
Tlf. 480 06 887
Epost: ida@jordmorforeningen.no

Forhandlingsleder /juridisk rådgiver: Berit Grimsrud Syversen
Tlf: 926 37 569
E-post: berit@jordmorforeningen.no

Jordmor – 60% fast stilling.

Frå 01.03.21 er det ledig ei 60 % fast stilling som jordmor ved helsestasjonen i Gol. Helsestasjonen har 2 jordmødrer og 4 helsesjukepleiarar og held til i gode, trivelege lokale i same bygg som legekontoret. Tenesta er organisert under helseavdelinga, med fagleiar for jordmortenesta som fagansvarleg og avdelingsleiar helse som næraste overordna. Se fullstendig utlysning her.