Jordmor ved sykehuset Innlandet

Søknadsfrist 30.08.2022.

Jordmor

Søk her: https://candidate.webcruiter.com/nb-no/Account/SpaLogin?ReturnUrl=%2Fcv%3Fadvertid%3D4518861480%26language%3Dnb%26link_source_id%3D1

Gyn-føde på Gjøvik er en kombinert føde-, barsel- og gynekologisk avdeling. I tillegg inneholder avdelingen samtalepoliklinikk for gravide, barselpoliklinikk med ammeveiledning og fødepoliklinikk med ultralydscreening og svangerskapskontroller.
Avdelingen har om lag 600 fødsler i året, samt to gynekologiske sengeplasser. Vi har fokus på en-til-en-omsorg til alle fødende, kontinuitet i barsel og tverrfaglig samarbeid. Vi har et meget godt arbeidsmiljø med fokus på både felles -og individuell faglig utvikling.

Gjøvik er en hyggelig by ved Mjøsa, sentralt beliggende i Innlandet fylke. Gjøvik ligger ca. 2 timer nord for Oslo, med gode kollektivforbindelser mot Osloregionen. Kommunen har ca. 30 000 innbyggere, har et godt oppvekstmiljø for barn og unge, samt et spennende studentmiljø tilknyttet NTNU. Regionen har også sterke fagmiljøer knyttet til blant annet industri, innovasjon og idrett.

 
Gjøvik sykehus er en del av Sykehuset Innlandet, og er under felles administrativ ledelse med Lillehammer sykehus. Vi har felles sommerferieavvikling i samarbeid med Kvinneklinikken på Lillehammer, og arbeidsstedet vil under dette være på Lillehammer.

 

Vi har ledig 2 faste jordmorstilling i 100% med 3-delt vakt. Det er mulighet for endret stillingsbrøk etter ønske. Vi har ønsketurnus og kan tilrettelegge for komprimert turnus med arbeid hver 4.helg med vaktskift på 12,15 timer.

Søknadsfrist er 30/8, men ansettelser vil kunne bli gjort fortløpende.

Ta gjerne kontakt med avdelingsjordmor dersom du har spørsmål knyttet til stillingen.

Arbeidsoppgaver

Du bistår både gravide, fødende og barselkvinner.
I tillegg har vi også gynekologiske pasienter som spenner fra hyperemis, postoperative sårinfeksjoner til nyopererte kvinner. 

Kvalifikasjoner

Vi søker jordmor med norsk autorisasjon og som behersker skandinavisk språk godt skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper

Det er viktig at du er positiv og løsningsorientert. Pasienten skal alltid stå i fokus og vi bestreber å gi en svært god og trygg pasientbehandling. Dette krever god klinisk kunnskap og ett godt jordmorhjerte av deg.

Vi jobber i team med barnepleiere, gynekologer og sykepleiere, samt med kontortjeneste slik at gode samarbeidsevner er viktig.

Vi tilbyr

Vi har ønsketurnus og kan tilrettelegge for en komprimert turnus tilpasset eventuell lang reisevei.
Lønns – og arbeidsvilkår i h.h.t. gjeldende overenskomst og arbeidsreglement
Gode pensjonsordninger gjennom KLP

Siden vi er en kombinert føde -og barselpost kan vi tilby en unik mulighet til både god kontinuitet i pasientarbeidet og mulighet til å jobbe med kvinnehelse i ett helhetlig perspektiv.

 

Har du ønske om å komme på besøk i avdelingen er du hjertelig velkommen til det! 

Om arbeidsgiveren

Sykehuset Innlandets oppgaver er pasientbehandling, utdanning, forskning og opplæring av pasienter og pårørende. Vi har virksomhet på mer enn 40 steder i Innlandet innenfor somatikk, psykisk helsevern, rusomsorg og prehospitale tjenester. Som ett av landets største helseforetak med 9 000 ansatte og et stort antall faggrupper, er vi Innlandets største kompetansemiljø.

Sykehuset Innlandet ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsnedsettelse, kulturell og etnisk bakgrunn. Det samme gjelder om du har hatt et lengre avbrudd fra arbeidslivet. 

Divisjon Gjøvik-Lillehammer er to allsidige akuttsykehus med ca 2260 ansatte. Lokasjon Gjøvik består av avdelinger innenfor akuttmedisin, gyn/føde/barsel, indremedisin, onkologi m/stråleenhet, ØNH m/søvnseksjon og hørselssentral, kirurgi, og bildediagnostikk. Lokasjon Lillehammer består av avdelinger innenfor indremedisin, kirurgi, akuttmedisin, nevrologi, barne- og ungdomsavdeling, kvinneklinikk og bildediagnostikk. I tillegg tilbyr divisjonen helsetjenester ved lokalmedisinsk senter.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.